NASTAVLJA SE DRAMA: Lekari morali ponovo da SEKU LICE devojčici koju je ujeo pitbul u školskom dvorištu!

pas

Foto ilustracija: Pixabay

Devojčica Dunja Dedić (10), koju je u ponedeljak napao pas rase pitbul terijer u dvorištu OŠ “Nikola Tesla” u Vinči, imala je hitnu intervenciju u bolnici jer je došlo do komplikacija u zarastanju rana. Lekari su bili primorani da joj opet seku lice da bi sanirali povrede.

– Imala je tri reza na licu, ali su lekari uočili da su joj se rane zagnojile i morali su opet da je seku. Nemam reči da izrazim tugu koju osećam, ali znam da ću u životu raditi za to da zadnji dinar dam da joj se laserski otklone makar ti površinski ožiljci – priča Dušan Dedić, otac povređene devojčice.

Iako je devojčica veliki ljubitelj životinja, pa su se roditelji nadali da incident neće ostaviti traumu, u toku noći shvatili su da je nemila situacija ipak ostavila i psihološki trag na Dunju.

[adsenseyu5]

– U toku noći je gledamo, trza se, budi, kao da se brani. Nadamo se da će noćne more uskoro prestati.

Kako priča otac, kontaktirao ih je policijski inspektor, kome je prijavljen ceo slučaj, da ih posavetuje da sačekaju da se očita čip psa koji je napao njegovu ćerku, kako ne bi podnosili prijavu protiv N.N. lica, već protiv konkretne osobe. Prvobitno su roditeljima rekli da policija ima nadležnost da očita čip, a sada da se čeka odluka suda.

Želja roditelja da saznaju ko je vlasnik psa nije motivisana osvetom, već kako kažu, potrebom da se taj pas skloni sa ulice.

Ruski dokumentarac o Severnoj Koreji potpuno iznenadio Zapad – VIDEO

– Advokat nas je savetovao da se nagodimo sa vlasnikom psa van suda, ali nas pare ne interesuju, mi samo želimo da se taj pas više nikada ne pojavi na ulici, i da se ovakva tragedija ne ponovi. Idealno bi bilo da ga zadrže u azilu, jer je očigledno da je pas agresivan i da predstavlja pretnju po ljude – dodaje Dušan.

[adsenseyu1]

DIREKTOR: PRVI PUT SMO VIDELI TOG PSA

Direktor OŠ “Nikola Tesla” Dragoljub Gačić kaže da taj pas nije bio redovan gost u školi.

– To je vlasnički pas, po svemu sudeći je pobegao od vlasnika tog dana, nismo ga ranije viđali u školskom dvorištu. Da smo videli da je pitbul prisutan, odregovali bismo u skladu sa tim, niko nije očekivao da se on pojavi – objašnjava Gačić.

(Skandalozno.rs/Izvor: Jovana Todorov,Blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NASTAVLJA SE DRAMA: Lekari morali ponovo da SEKU LICE devojčici koju je ujeo pitbul u školskom dvorištu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.