Nebojša STEFANOVIĆ: Vučić je dao Nikoliću korektnu ponudu i preko toga neće ići

Ministar unutrašnjih poslova

foto: Tanjug

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić, povodom izbora kandidata te stranke za predsednika Srbije, dao korektnu ponudu aktuelnom predsedniku države Tomislavu Nikoliću i da preko toga neće ići.

“Aleksandar Vučić neće da trguje, uvek je ljudima davao više nego što imaju potrebe i zaslužuju, tako je i sada. On hoće da razgovara i to je politika koju vodi i koja je dobra za Srbiju”, kazao je Stefanović za televiziju Prva.

Po njegovim rečima, Vučić ima apsolutnu podršku stranačkog rukovodstva i članstva.

“Ova poslednji potez učvrstio je poverenje u Aleksandra Vučića. Uz svog predsednika je stalo 185 odbora, svih 17 opštinskih odbora u Beogradu. Politika je mnogo više od matematike, morate imati poverenje građana”, rekao je Stefanović.

Kako je ocenio, najava aktuelnog predsednika Srbije da će se kandidovati za još jedan mandat i pored podrške Predsedništva SNS-a kandidaturi Vučića, predstavlja “iznenađenje za građane Srbije”.

[adsenseyu5]

“Razgovarao sam sa premijerom Aleksandrom Vučićem danas i sinoć. Dogodio se politički cunami podrške Vučiću, ljudi su u redovima došli da ga podrže osećajući da se sve okrenulo protiv njega”, kazao je Stefanović.

On je najavio da će Glavni odbor SNS-a na sutrašnjoj sednici u centru Sava izabrati kandidata te stranke za predsednika Srbije. “Po raspoloženju ogromnog broja članova Glavnog odbora, to može biti samo Aleksandar Vučić”, kazao je Stefanović.

On je dodao da je Vučiću kazao kako članovi stranke očekuju da im se aktuelni premijer obrati na sutrašnjoj sednici Glavnog odbora.

(Skandalozno.rs, Izvor: Beta)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Nebojša STEFANOVIĆ: Vučić je dao Nikoliću korektnu ponudu i preko toga neće ići"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.