NEVIĐENO: Zvezde ruske fudbalske reprezentacije polomile glavu uticajnom političaru, a zatim brutalno pretukle vozača na parkingu!

batine

Foto: Printscreen/Adria Media TV

Zvezde fudbalske reprezentacije Rusije Aleksandr Kokorin i Pavel Mamaev pretukle su u Moskvi uticajnog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeja Gaisina u restoranu, a zatim brutalno pretukle i vozača na parkingu.

Pak, visoki funkcioner u ministarstvu Industrije i trgovine, i jedan od najuticajnijih ljudi u Moskvi, u nekoliko navrata je upozorio vidno pijane i glasne fudbalere da se stišaju.

Kokorin i Mamaev su u jednom trenutku nasrnuli na političare, pri čemu je Kokorin stolicom udario Paka i naneo mu teške povrede po glavi.

Međutim, fudbaleri se nisu zadržali samo na tome. Pojavio se novi snimak koji pokazuje da su Kokorin i Mamaev divljali i ispred kafića, odnosno na parkingu.

Na snimku se vidi da kako su brutalno pretukli čoveka koji je takođe parkirao auto. Vidljivo je da ih on ničim nije izazivao, niti im se suprotstavljao. Kokorin i Mamaev su usamljenog vozača pretukli šakama, a kada je on počeo da beži, sustigli i nogama šutirali.

Pavel Kolobkov, ruski ministar sporta, poručio je da Kokorin i Mamaev više nikad neće zaigrati za reprezentaciju.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "NEVIĐENO: Zvezde ruske fudbalske reprezentacije polomile glavu uticajnom političaru, a zatim brutalno pretukle vozača na parkingu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.