Nije mu se dopalo: Tramp prozvao Kima zbog debljine? – VIDEO

Samit

Donald Tramp i Kim Džong Un – foto: Tanjug/AP

Završen je samit američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una u Singapuru. Dok su fotografije i snimci istorijskog rukovanja obišle svet, na društvenim mrežama posebno se izdvojio jedan snimak sa radnog ručka dvojice lidera.

Završen je samit američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una u Singapuru. Dok su fotografije i snimci istorijskog rukovanja obišle svet, na društvenim mrežama posebno se izdvojio jedan snimak sa radnog ručka dvojice lidera.

Tramp i Kim danas su se susreli prvi put na ostrvu Sentosa u Singapuru. Tokom istorijskog sastanka potpisan je dokument “koji će dovesti do velikih promena“, a za vreme radnog ručka uživali su u raznim specijalitetima i ukusima istoka i zapada.

Međutim, jedan snimak pre početka ručka postao je hit na društvenim mrežama, a korisnici navode da je Tramp ovde prozvao Kima zbog debljine.

Naime, na snimku dvojica lidera stoje sa suprotnih strana stola, dok sevaju blicevi fotoaparata.

Na snimku se čuje kako Tramp kaže “veoma lepo“, a onda je zamolio fotoreportere jednu stvar.

Dvojica lidera u šetnji oko hotela – foto: Tanjug/AP

– Da li svi imate dobru sliku? Treba da izgledamo lepo, zgodno i mršavo – rekao je uz osmeh Tramp.

Nakon što je prevodilac preveo Kimu Trampove reči, na licu vođe Severne Koreje vidi se da mu se ova opaska nije baš dopala.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Nije mu se dopalo: Tramp prozvao Kima zbog debljine? – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.