Niko nije čuo pucnjavu: Olivera Ivanovića našla prva komšinica koja je izašla da kupi hleb

Presuda

Oliver Ivanović – foto: Wikipedia/Medija centar Beograd

Stranačka koleginica i saradnica Olivera Ivanovića Ksenija Božović kaže da niko nije čuo pucnjavu u kojoj je ubijen Ivanović i dodaje da ga je pronašla ispred stranačkih prostorija komšinica koja se vraćala iz prodavnice.

“Spremala sam se da krenem na posao. Sekretarica je bila u kancelariji. Našla ga je prva komšinica koja je izašla da kupi hleb i vraćala se iz prodavnice. Videla ga je da leži ispred kancelarije”, rekla je Božović.

Komšinica je, kako kaže, obavestila sekretaricu koja je pozvala Hitnu pomoć.

“Sve se dogodilo u roku od dva, tri minuta. Nije se čula pucnjava… ako je četiri, pet metaka u njemu, pronađene su tri čaure”, rekla je ona.

Upitana da li je bilo pretnji Ivanoviću, Božović je rekla da njegovi saradnici nisu znali za to i da je on bio čovek koji je druge štitio i nikada se nije žalio.

“Ništa nismo znali, ali samim tim kako se situacija odvijala, zatvor, pa puštanje iz zatvora, izbori… U po bela dana izrešetaš čoveka koji je krenuo da radi. Ljudi su uznemireni. Ne znam šta da kažem”, rekla je Božović.

Božović smo zatekli u bolnici gde su prijatelji i rodbina ušli poslednji put da vide Olivera Ivanovića i da se oproste od njega.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Niko nije čuo pucnjavu: Olivera Ivanovića našla prva komšinica koja je izašla da kupi hleb"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.