NIŠ: Izvukao SRP, pa udario mladića dva puta u grudi zbog parking mesta!?

Ilustracija

foto-ilustracija: Tanjug

Muškarac star 27 godina u Nišu zadobio je oko 14. 30 sati dve ubodne rane u predelu grudnog koša, opasne po život. Njega je kako nezvanično saznajemo, srpom ubo dva puta Nišlija star 31 godinu.

U policiji su nam samo potvrdili da je došlo prvo do verbalnog sukoba dvojice muškaraca na Vizantijskom bulevaru u Nišu gde je jedan od njih (31) potegao oštar predmet i izbo drugog Nišliju (27).

“Muškarac koji je potegao oštar predmet je brzom akcijom odmah uhapšen i obavešteno je tužilaštvo”, saopštila nam je policija.

U policiji potvrđuju da je između ove dvojice sugrađana došlo do svađe zbog parking mesta.

“Jedan od njih je potegao srp za košenje trave i dva puta ubo drugog Nišliju. Oni su se posvađali oko parking mesta. Sve je prštalo od svađe, a onda su se čuli jauci”, nezvanično saznajemo od ljudi koji žive u okolini.

U Hitnoj pomoći su nam kazali da su muškarca u teškom stanju sa dve ubodne rane prevezli do urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu.

“Mlađi muskarac ima dva uboda u grudni koš, levo i desno. Rane su drenirane, iskrvario je dosta i životno je ugrožen. Sledi dalja dijagnostika, ali za sada nema potrebe za operacijom.

On se nalazi na reanimaciji Urgentnog centra pa će verovatno biti prebačen u Intenzivnu negu Klinike za anesteziju”, rekli su nam u Upravi Kliničkog centra.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "NIŠ: Izvukao SRP, pa udario mladića dva puta u grudi zbog parking mesta!?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.