NIŠ: Požar u stambenoj zgradi, vatrogasci evakuišu stanare!

Najnovija vest

U stambenoj zgradi sa šest spratova u Vizantijskom bulevaru 116, u niškom naselju Duvanište, oko 12.45 časova izbio je požar u potkrovlju.

Na licu mesta su dva vatrogasna vozila i platforma za evakuaciju ljudi za viših spratova zgrade, koji nisu uspeli da siđu iz svojih stanova zbog gustog dima u hodnicima zgrade.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je  da je u zgradi na Vizantijskom bulevaru izbio požar i da su pripadnici uprave na terenu. Poziv su dobili nešto pre 13 časova, više informacija znaće se nakon uviđaja.

– Za sada bez detalja, rekli su u PU Niš.

Ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć su na lice mesta, potvrdili su Niškim Vestima.

Jedan povređeni koga su vatrogasci spasili, odvežen je u Urgentni centar Niš. U zavodu očekuju još jednog pacijenta, ali je ekipa još na terenu, i informacije dolaze iz minuta u minut.

Kada se ekipa lekara bude odjavila sa zadatka, kako nam je rečeno, znaćemo i više detalja, potvrdio je PR niške Hitne pomoći doktor Dušan Gostović.

Vatrogasno-spasilačka brigada Niš je na terenu, gde je ekipa vatrogasaca uz pomoć platforme spasila jednog od stanara sa krova zgrade, a u toku je spasavanje drugog.

Zgrada kojoj gori potkrovlje, nalazi se u blizini osnovne škole “Dušan Radović” i obdaništa “Petar Pan”.

(Blic, Niške vesti)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "NIŠ: Požar u stambenoj zgradi, vatrogasci evakuišu stanare!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.