“NISAM DOBRODOŠLA” Nađa Higl odlučila da se ODREKNE PRIZNANJA koje je dobila u Pančevu!

plivačica

Foto: printscreen/youtube

Nađa Higl, naša proslavljena plivačica koja je u istoriju srpskog sporta ušla kao prva žena koja je postala svetska prvakinja u plivanju, najavila je da će vratiti priznanje “Počasni građanin Pančeva”.

– Zbog nerazumevanja i odsustva podrške, mislim da je najbolje da se odreknem ovog ”priznanja” jer je besmisleno. Ono treba da označava da sam ja u ovom gradu uvek dobrodošla i da će svaki moj pokušaj da uložim svoje znanje i iskustvo, biti prepoznat i podržan. Konstantnim odsustvom podrške mogu samo da konstatujem da nisam ovde dobrodošla i prinuđena sam da se te ”nagrade” odreknem – rekla je za portal 013info Nađa Higl.

[adsenseyu5]

Naveli ste za sebe da ste u kratkotrajnom učešću u politici vrlo brzo shvatili da ste „neplivač”.

– Predstavljanje građana u Skupštini je besmisleno ako se svaki predlog koji nije u skladu sa mišljenjem vladajuće većine odbacuje i pre nego što je predstavljen. Građane ovog grada i zemlje predstavljam na blogu jer tamo nema cenzure i dostupno je svima da pročitaju i informišu se. Predstavljam ih svakim svojim pojavljivanjem u javnosti i pristojnim i smernim ponašanjem. Kao javna ličnost osećam odgovornost, jer deci su u današnje vreme neophodni normalni uzori.

Godine sportske slave su sada iza nje, ona je majka dva deteta. Kakve su bile reakcije na pojavu bloga?

– Ljudi su uglavnom zabrinuti, jer veliki broj njih nije znao kroz šta prolazim. Pitaju me kako se osećam i zabrinuti su za moje zdravlje, ali sada funkcionišem i nema potrebe da se brinu. Ja sam borac. Na ulici me svi pitaju kada ću početi sa školom plivanja, ali ih usmerim da to pitanje postave nadležnim organima u Pančevu.

Voditelju se omaklo: Vodio je vremensku prognozu uživo, pa „pustio goluba“ – VIDEO

Čime se Nađa Higl trenutno profesionalno sve bavi? U kom pravcu vidi svoj dalji profesionalni razvoj?

– Nakon dosta vremena dobila sam priliku da radim. U pitanju je jedna ozbiljna kompanija koja se bavi menadžmentom ljudskih resursa. Krenula sam od samog početka jer imam dosta da učim i verujem da ću uz pomoć kolega i menadžmenta kompanije i u ovom polju dosegnuti zvezde – poručila je na kraju Nađa Higl.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:013info)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "“NISAM DOBRODOŠLA” Nađa Higl odlučila da se ODREKNE PRIZNANJA koje je dobila u Pančevu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.