NOVI OBRT: Policija potvrdila da je Stefanov brat izmislio priču o kidnapovanju! – VIDEO

Tragedija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova operativnim radom utvrdili su da otmice, u slučaju maloletnog S. I, nije bilo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova!

– Njegov brat maloletni U. I. priznao je, u policiji, da je otmicu izmislio – navedeno je u saopštenju! MUP saopštava da nastavlja rad na ovom slučaju.

Stefan Ilić (12) pronađen je danas mrtav u kanalu. Dečak je nestao u subotu u Banatskoj Subotici oko podneva. Ronioci su pronašli telo koje odgovara opisu nestalog dečaka 300 metara od kuće, u kanalu reke Karaš.

Uzrok smrti se još ne zna, a tek će se nakon obdukcije znati više detalja. Za sada se ne zna da li je Stefan upao sam ili je bačen u kanal. Potraga je trajala tri dana, kada je okončana danas oko podneva, pronalaskom tela dečaka.

Prema rečima mlađeg brata, Stefana su odveli ljudi u crnom automobilu, koji su pokušali i njega da uvuku.

Njegov brat je izjavio da su njega i brata oteli nepoznati ljudi. Policija je, međutim, utvrdila da je maloletnih izmislio priču iz zasad nepoznatog razloga.

Pogledajte šta je izjavio brat Stefana Ilića.

(kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "NOVI OBRT: Policija potvrdila da je Stefanov brat izmislio priču o kidnapovanju! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.