NOVI RAT: Mira škorić TEŠKIM REČIMA isprozivala Cakanu

Advertisement

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Jao bože, zašto ovakve pevačice imaju dobre frajere za muževe?! Dasa kao što je Neša treba da te ostavi i da mene zaprosi, poručila folkerka koleginici

Mira Škorić (46) hoće da otme muža Dragici Radosavljević Cakani (59)! Folkerka se nameračila na advokata Nebojšu Negića (64), u koga je potajno zaljubljena!

[adsenseyu5]

Škorićka je nedavno na snimanju „Grandove“ emisije srela Cakanu i odmah ju je žestoko isprozivala.
– Jao bože, zašto ovakve pevačice imaju dobre frajere za muževe?! Eto, faca kao što je Neša treba da te ostavi i da mene zaprosi! Šta će takvom dasi ovakva kornjača?! – zapitala se Mira, a Cakana je samo prevrnula očima i prošla pored nje.

Tim povodom pozvali smo pevačicu, a ona nam je potvrdila da je Škorićka odavno bacila oko na njenog muža.
– Mira mi je rekla: „Ajde, bre, kad ćeš više da umreš da se ja udam za Nešu, kornjačo jedna!“ Tako me ona zove – kaže pevačica.

Tvrdi da se njih dve godinama tako šale. Ali u svakoj šali ima malo istine…
– Kad god me vidi, Mira mi kaže: „Ti sve bolje izgledaš, a ja mislila da si gotova.“ Ako bude strpljiva, možda i dočeka. Neša obožava Miru, ona je naša drugarica sto godina, a to je najvažnije u ovom poslu. Tako iskrenih prijateljstava malo ima. Jedino njoj mogu da prepustim muža, a i Neša uvek govori da je ona super zgodna i dobra osoba – kaže pevačica, koja se uveliko priprema za novogodišnji nastup na trgu u Leskovcu.

[adsenseyu1]

A šta na sve to kaže Cakanin muž?
– Mira je predivna i emotivna osoba. Često letujemo zajedno i nekako delimo intimu. Oduvek sam je smatrao najzgodnijom, najlepšom i najseksepilnijom ženom na Balkanu – kaže Negić.

(Skandalozno.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NOVI RAT: Mira škorić TEŠKIM REČIMA isprozivala Cakanu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.