Novi snimak sa rampe u Doljevcu: Pogledajte da li je automobil vozio Zoran Babić – VIDEO

Snimak

Rampa u Doljevcu – foto: Kurir TV

U javnost je izašao novi video snimak na kojem se vidi kako izvlače povređene iz automobila posle nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, kada je poginula Stanka Gligorijević (52), a u kojoj je učestvovao automobil u kom se nalazio direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Na objavljenim snimcima se vidi da je Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom “škode superb“, koja je udarila u “opel”, bio vozač Dejan S. koji je i uhapšen nakon udesa.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak “škode superb” u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni. Neposredno nakon udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć.

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, među kojima je i Zoran Babić na nosilima u istom džemperu.

Podsećamo, u udesu na naplatnoj rampi su učestvovala tri vozila – “pasat“, “opel” u kome se vozila Stanka Gligorijević i “škoda superb“, u kome se nalazio Babić.

Gligorijević je usled povreda preminula na licu mesta, dok je njena sestra M. A. teško povređena.

Lakše su povređeni vozač “opela” S. A., vozač “pasata” S. S. (64) i Dejan S..

Nakon hapšenja, Dejan S. je priveđen na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Dejan S. je pušten da se brani sa slobode, a istraga je u toku.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Novi snimak sa rampe u Doljevcu: Pogledajte da li je automobil vozio Zoran Babić – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.