Novi ZAKON u Americi: Muškarci će morati da dobiju DOZVOLU od svojih žena pre nego što kupe VIJAGRU?!

Karakter

foto-ilustracija: pixabay.com

Američki političari su predložili novi zakon kojim bi se zahtevalo od muškaraca da dobiju dozvolu od svojih žena pre nego što kupe vijagru, kako bi se na taj način smanjio broj abortusa.

Zakonodavstvo će zahtevati od svih ljudi da posete dva puta lekara, pre nego što dobiju bilo koji lek za erektilne disfunkcije. Saglasnost od supružnika bi bila obavezna.

Čovek bi trebalo da se zakune sa rukom na Bibliji da će koristiti lek samo kada ima seksualne odnose sa svojom partnerkom.

Ovaj predlog se pojavio odmah nakon što je potpisan “informisani postupak”, zakon koji omogućava ženama da dobiju savete od lekara 24 sata pre nego što abortitaju.

[adsenseyu5]

Drugi zakon koji je nedavno usvojen zahteva da žene pogledaju sliku fetusa i da čuju otkucaje srca pre nego što abortiraju.

Zakonski rok za abortus je smanjen na 20 nedelja, osim u slučajevima kada je život majke u opasnosti.

Kongresmenka, koja je medicinska sestra, izjavila je da ona smatra da je neprihvatljivo da poslanici govore ženama šta one mogu i ne mogu da rade sa svojim telom.

Ona takođe planira da podnese predlog zakona da kupci pištolja dobije savetovanje 24 sata unapred od žrtava oružanog nasilja pre kupovine.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Novi ZAKON u Americi: Muškarci će morati da dobiju DOZVOLU od svojih žena pre nego što kupe VIJAGRU?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.