Obrenovac: Motoristi napali porodicu – preprečili im put, muškarca prebili, pa tukli i decu

Bajker

foto-ilustracija: pixabay.com

Na putu kod poznatog izletišta Zabran u Obrenovcu, motoristi koji su bili na skupu presreli su četvoročlanu porodicu iz Beograda i pretukli ih. Pretučeni su otac G. J. 44), majka J. J(44) i 14-godišnja kćerka L. J. Najmlađeg sina P. J. zaključali su u autu. Ne zna se šta je motiv napada.

– Preprečili su im put, bukvalno napravili zasedu na izlazu na magistralu, izvukli oca iz auta i počeli da ga tuku. U drugom autu za njim je išla žena sa kćerkom koje su pokušale da odbrane oca i supruga. I njih su tukli i imaju vidljive povrede – priča nam izvor iz istrage.

G. J. je trenutno na Urgentnom centru u Beogradu, gde se utvrđuje da li su mu polomljeni prsti. Ugruvan je, a vidljive su mu povrede na vratu od davljenja i na rukama.

Njegova supruga Jelena zbrinuta je na pedijatriji u Obrenovcu zajedno sa ćerkom. Dete je posle pregleda upućeno na Institut za dete i majku.

Drumski razbojnici” vozili su crne čopere šabačkih registarskih tablica i sa lica mesta pobegli su neposredno pre dolaska policije.

Potraga je u toku. Iz MUP-a apeluju na građane koji su videli maltretiranja porodice Jevtić i imaju saznanja o napadačima da se jave najbližim policijskim stanicama.

Kako saznajemo u toku je pregled sigurnosnih kamera kako bi se utvrdio identitet motorista u ovom nezapamćenom napadu.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

1 komentar na "Obrenovac: Motoristi napali porodicu – preprečili im put, muškarca prebili, pa tukli i decu"

  1. I samo ste vi i kurir objavili, tukli su decu, cak i policija prebacuje loptu na Beograd….

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.