ODMAH NAKON UDESA, Slavica Đukić Dejanović spasiocima postavila jedno pitanje (FOTO)

udes

Foto: Telegraf

Šta smo sve preživeli i kako je moglo da bude, dobro je, rekla je Slavica po izlasku iz bolnice

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović doživela je pre tri dana težak udes u kom je slomila ključnu kost i zadobila povredu ramena. Odmah je prebačena u Nišku bolnicu iz koje je sinoć izašla. Nastaviće da se oporavlja kod kuće.

Kako je rekla, tek kad je videla smrskani automobil, postala je svesna šta joj se dogodilo. Otkrila je i šta je prvo pitala, iako se toga ne seća. Njene reči su joj preneli spasioci.

[adsenseyu5]

– Bili smo u koloni i iz suprotnog pravca je bila kolona, neko iza nas je čuo prasak, ali ja se ne sećam. Poslednje čega se sećam je da držim telefon, jer sam u tom trenutku zakazivala sastanak. Rekli su mi da sam se zahvalila što su me izvukli iz kola i da sam prvo pitala za vozača – kaže ministarka.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

– Sve me još boli i sva sam u modricama. Istrpeću. Šta smo sve preživeli i kako je moglo da bude, dobro je. Rame i glava me još uvek bole. Glavu, kosu, ne smem da pipnem. Sva sam i dalje u modricama. Dobro je, oporavljam se…  – rekla je Slavica Đukić Dejanović novinarima sinoć na izlazu iz bolnice.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Naglasila je da je svesna da su ona i vozač imali ludu sreću i da je veoma zahvalna što u niškoj bolnici radi doktor koji najbolje namešta rame na celom Balkanu. Parčići kosti su joj bili kao piljevina, a on je uspeo to da joj vrati u zglob i odustane od operacije.

[adsenseyu1]

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Inače, automobil je u udesu potpuno uništen, a vozač je zadobio lakše povrede. U udesu su učestvovali kamion i njihov auto. Slavica Đukić Dejanović i vozač bili su u koloni. U jednom trenutku čuo se jak prasak… Sledeće što se dogodilo, spasilačke ekipe su je izvlačile u smrskanog auta.

Automobil se kretao putem iz pravca Niša ka Vranju, a onda je ušao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom.

(Skandalozno.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ODMAH NAKON UDESA, Slavica Đukić Dejanović spasiocima postavila jedno pitanje (FOTO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.