Oglasio se Bogoljub KARIĆ: Evo šta je PRVO rekao nakon objave informacije da je Tužilaštvo obustavilo istragu protiv njega!

Advertisement

Povratak?

foto: Fonet

Posle objave informacije da je Tužilaštvo obustavilo istragu protiv srpskog biznismena zbog zloupotrebe službenog položaja, na Fejsbuku oglasio se sam Bogoljub Karić.

– Dragi moji podelio bih sa vama, koji mi svojim komentarima pružate veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju, najnoviju i najradosniju vest: Posle dvadeset godina sumnjičenja da sam navodno zloupotrebio položaj u privatnoj kompaniji, obustavljena je istraga koja je protiv mene vođena.

[adsenseyu5]

Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna. Zahvaljujem se svima vama koji ste verovali u mene i pravdu i nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje; Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece. Srbija ima snage! napisao je Karić.

Pročitajte još i ovo:

EKSKLUZIVNO: Obustavljena istraga protiv Bogoljuba KARIĆA?!

[adsenseyu1]

Osim što je naveo da je i postavljen rekord od 900.000 ljudi koji su posetili njegovu stranicu Karić je napisao i:

– Sve vas voli i do skorog viđenja pozdravlja Vaš Bogoljub Karić.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Oglasio se Bogoljub KARIĆ: Evo šta je PRVO rekao nakon objave informacije da je Tužilaštvo obustavilo istragu protiv njega!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.