Osuđen na doživotnu robiju: Evo šta je Ratko Mladić vikao pre nego što su ga izbacili iz sudnice – VIDEO

sud

Ratko Mladić – foto: printscreen/youtube/RT

Bivši general Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas je udaljen sa izricanja presude u Haškom sudu.

Tokom čitanja tužbe generalu je pozlilo pa je sudija napravio pauzu, koja se produžila zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja. Kada su se vratili u sudnicu, Mladić je hteo da se obrati sudu iako mu sudija nije dozvolio.

[adsenseyu5]

Zbog toga se vidno iznervirao i počeo glasno da se obraća svima u sudnici:

“Ja sam prilično uzbuđen, jer ovo što vi govorite je čista laž! Sve je laž to što si rekao!”, rekao je Mladić.

On je u jednom trenutku viknuo da “ovo nije sud” već NATO komisija.

[adsenseyu1]

Nakon što ga je sudija opomenuo, prišli su mu i članovi obezbeđenja koji su trebali da ga izvedu iz sudnice, a Mladić je nastavio da se i njima obraća.

“Ratuju po Siriji i celom svetu, ratuju po Aziji…”, rekao je Mladić nakon čega mu je isključen mikrofon.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/R.M.)

[adsenseyu2]

2 komentara na "Osuđen na doživotnu robiju: Evo šta je Ratko Mladić vikao pre nego što su ga izbacili iz sudnice – VIDEO"

  1. Ratko Mlaic je profesionalni vojnik, on je casno branio sboju zemlji njen narod, to mu je bila vojnicka duznost i pitanje profesionalnosti i časti,a sve ovo od njegovog izrucenja do presude je samo samar Srbiji i njena bruka i sramota.Ko je jos dobrovoljno ,,nudio,, svoje vojne staresine da im se seku glave,dokle ce Srbin biti Srbinu najveci neprijatelj?…..i sta koje pistovanje ocekuje ,,država,, u svetu, to je lakrdija i sramota za sve nas !

    • Možda je kao što napisaste Mlaić branio nekog,tog čovjeka ne poznajem ali Mladić Ratko je činio zločine i za to je i osuđen, nema tu šta više da se doda ili oduzme… Ako se za 5 godina nisu mogli naći dokazi da je nevin, a našli su se da je kriv onda je kriv i kraj priče…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.