Ovo su detalji užasa koji se desio usred Beograda: ZAMENILI TELA DVE ŽENE, PA KREMIRALI POGREŠNU

kovceg

Foto-ilustracija: Tanjug/AP

LJ. P. koja je greškom kremirana trebalo je da bude sahranjena na Novom bežanijskom groblju, a ona sada počiva na Novom groblju

 Lj. P. (80) je trebalo danas da bude sahranjena, međutim, njena porodica je doživela pravi šok kada je shvatila da je ona greškom kremirana.

Njeno telo je bilo u centralnoj kapeli u Beogradu u Deligradskoj.

Naime, zet preminule je došao da preuzme telo pokojnice u kapeli da bi je sahranili.

[adsenseyu1]

LJ. P. koja je greškom kremirana trebalo je da bude sahranjena na Novom bežanijskom groblju, a ona sada počiva na Novom groblju.

Iz JKP “Pogrebne usluge” kažu da nikada nije došlo do ovakve greške, kao i da će svi zaposleni koji su bili angažovani u ovom slučaju biti najstrožije kažnjeni.

U našu Kapelu u Deligradskoj su stigle dve preminule osobe sa istim imenom i prezimenom. Greška je nastala usled pogrešne identifikacije koju je izvršilo ovlašćeno lice iz privatne pogrebne agencije koju je porodica jedne od preminulih angažovala – kažu iz JKP “Pogrebne usluge” i dodaju:

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Robert Harding

– JKP “Pogrebne usluge” je stavljeno u nezavidan položaj. Nažalost, JKP “Pogrebne usluge” nije u mogućnosti da vrši kontrolu i utiče na njihov rad.

Oni su takođe izrazili žaljenje zbog ovog incidenta.

Još jednom izražavamo žaljenje zbog ove situacije i uveravamo vas da će JKP “Pogrebne usluge” uvesti rigorozniju kontrolu sa ciljem da se ovakav slučaj više nikada ne dogodi – napisali su za Telegraf.

Saznajemo, iz humanih razloga, JKP će snositi sve troškove koji su nastali zbog ove situacije.

Oni su istakli da će u skladu sa dogovorom sa porodicama preminulih osoba organizovati i izvršiti sahranu.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo su detalji užasa koji se desio usred Beograda: ZAMENILI TELA DVE ŽENE, PA KREMIRALI POGREŠNU"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.