Pogledajte kako Aleksandar VUČIĆ brani penale u Obrenovcu

Obrenovac

foto: Tanjug

Slobodne udarce šutirao i norveški ambasador Arne Sanes Bjernstad, ali su đaci iz Obrenovca bili uspešniji.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je juče posetu Sportsko-kulturnom centru Obrenovac i tom prilikom stao na gol kako bi s obrenovačkim đacima pikao fudbalicu. Vučić je zauzeo poziciju među stativama i u ulozi golmana branio šuteve đaka, pa čak i norveškog ambasadora Arnea Sanesa Bjernstada.

[adsenseyu1]

Da je sportski duh vladao salom, moglo se videti iz priloženih slobodnih udaraca, ali i veštih odbrana koje je premijer pokazao. Međutim, Vučić je ipak bio savladan – primio je gol kad mu je jedan od đaka proturio loptu kroz noge.

Nije sa Islanda, ali je blizu... Norveški ambasador šutira na golNije sa Islanda, ali je blizu… Norveški ambasador šutira na gol

 

Za to vreme gradonačelnik Beograda Siniša Mali stajao je sa strane i posmatrao kako predsednik SNS brani.

[adsenseyu1]

Inače, veliki broj građana u Obrenovcu dočekao je Vučića, koji je s ambasadorom Norveške Bjernstadom obišao obnovljeni Sportsko-kulturni centar Obrenovac, koji je pretrpeo velika oštećenja u poplavama u maju 2014. godine.

PREMIJER U PETAK 12 SATI SLUŠA GRAĐANE

Više od 5.000 građana prijavilo se za razgovor sa Aleksandrom Vučićem u Vladi Srbije, pa će vreme predviđeno za sastanke premijera sa njima u petak, 8. jula biti produženo. On će građane primati od 5.30 do 18 sati, umesto ranije predviđenog termina od 5.30 do 8.30.
– Više od 5.000 ljudi se prijavilo, ne znam šta da radim, pa ću produžiti vreme na 12 sati. Koliko će da ih prođe, ne znam, ali pokušaću da ih bude što je moguće više – rekao je Vučić.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir, foto: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako Aleksandar VUČIĆ brani penale u Obrenovcu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.