Pogledajte kako je baba Stojanka hladnokrvno ubila investitora! – VIDEO

Zločin

Ubistvo – foto: Printscreen Pink

Sa kačketom na glavi i cegerom u ruci Stojanka Stojanović je mirno hodala prema investitoru Zoranu Trifunoviću. Kada ga je presrela, izvadila je pištolj iz cegera i pucala. Iako je prvi metak bio koban pucala je još dva puta.

“Kada ništa ne bi znali o ženi ubici, pomislili bi da se radi o nekom profesionalcu koji se maskirao u žensko jer je ona vrlo hladnokrvno prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je autopsija verovatno i pokazala, a potom ga, žargonski rečeno, overila”, navodi kriminolog Zlatko Nikolić.

Prema pisanju medija, Stojanka Stojanović je imala psihijatrijski dosije, a na osnovu dosadašnjih informacija, kriminolog Nikolić ocenjuje da je reč o ubici sa osmehom.

“To su vrlo hladnokrvne, čak vesele osobe, nasmejane, koje drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde nije reč o nožu, već o pištolju u torbici koji je ta žena u godinama hladnokrvno izvukla. Ako neko kreće da nekoga ubije ne može biti ovako hladnokrvan kao ova žena, već to ukazuje da postoje indikacije o psihičkom poremećaju, nekoj vrsti šizoidnosti ili šizofreniji”, naveo je Nikolić.

Motiv ubistva je poznat – neraščišćeni imovinski odnosi.

“Vrlo hladnokrvno je otišla kao da nije ubila čoveka, otišla je da spava, čak je pred policijom glumila da ništa ne zna”, ukazuje Nikolić.

Stojanka Stojanović trenutno je u istražnom zatvoru. Po odluci sudije za prethodni postupak određen joj je pritvor do 30 dana.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Pink.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako je baba Stojanka hladnokrvno ubila investitora! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.