Pogledajte kako ruski helikopteri napadaju položaje terorista oko grada Homs! – VIDEO

Ilustracija

Nakon što su se teroristi povukli iz poslednje četvrti koju su držali u tzv. prestonici revolucije Homsu, Sirijska arapska armija, uz podršku ruskih helikoptera, čisti i okolinu grada.

Reporteri ruske TV Zvezda javljaju da ruski helikopteri sa male visine gađaju položaje terorista, a da za njima Sirijska arapska armija napada sistemima „Grad“.

Čak i posle takvih napada, Asadovi vojnici moraju uz velike napore da osvajaju svaki kvadratni metar jer su teroristi dobro ukopani.

Američkim sistemima TOV teroristi nanose gubitke oklopnim vozilima SAA, dok snajperisti često prisiljavaju vojnike da obustave napredovanje. Uprkos žestokom otporu, SAA napreduje na ovom delu fronta.

[adsenseyu1]

Ruski reporteri javljaju da su helikopteri uništili komandno mesto Džabar al-Nusre u kome se nalazilo 12 terorista. U kući je bio i magacin municije, a nakon eksplozije od kuće su ostali samo delovi zida podruma.

Ruski reporteri tvrde da je za jedan dan uništeno 19 takvih uporišta i ubijeno najmanje 46 terorista.

https://www.youtube.com/watch?v=qo39QNYTU48

(kurir)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako ruski helikopteri napadaju položaje terorista oko grada Homs! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.