POKUŠAJ OTMICE: Deda Jelene Đoković pronađen vezan u kukuruzištu!

Otmica

Jelena Đoković – foto: EPA/Sebastien Nogier

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

“Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć.

Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup”, naveo je Lazarević.

Kako je preneo Glas Zapadne Srbije, Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće.

SAOPŠTENJE MUP-a

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "POKUŠAJ OTMICE: Deda Jelene Đoković pronađen vezan u kukuruzištu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.