Pomahnitali ubica pucao na sve strane: Da ga nisu zaustavili, pobio bi sve!

Mesto zločina

Nakon šestostrukog ubistva koje počinio Rade Šefer dan nakon svadbe svog sina u selima Orom i Martonoš, kad je ubio bivšu suprugu Rožu, njene roditelje Gizelu i Jeneja Traćika, snaju Nataliju i njene roditelje Karolinu i Šandora Bajtajia, Peter Bajtaji, brat ubijenog Šandora, kaže za Telegraf da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

– Komšije su mi javile da je bila pucnjava i ja sam odmah došao juče, ali kad sam stigao već je bilo kasno. Nisam mogao da uđem u kuću posle ubistva jer policija nije nikog puštala – priča Peter Bajtaji.

Troje od četvoro ubijenih, ubica je zatekao u dvorištu i tu ih je ubio, a svoju suprugu Rožu zatekao je u sobi i ubio je i tom prilikom je ranio Peterovu sestru Nataliju.

Sin ubice je pobegao jer se ubici ispraznio šaržer. Prvo je ubio Nataliju Bajtaji, a potom i Karolinu i Šandora. Natalija, sestra Petera i Šandora Bajtajia je u bolnici i njeno stanje je stabilizovano.

[adsenseyu4]

Na tri-četiri mesta na krovu i zidovima vide se rupe  od metaka i Peter Bajtaji pretpostavlja da je pomahnitali ubica pucao na sve strane.

Foto: Facebook

Mladin teča Francuz ga je sprečio da ubije još nekog tako što ga je udario stolicom i u kući se vide tragovi borbe – polomljen sto, stolice i čaše.

Pored njih, u kući je bilo još devetoro, desetoro ljudi i sve bi ih pobio da ga Francuz nije u tome sprečio. Bilo je mnogo gostiju iz Francuske i svi su iskakali kroz prozore kako bi pobegli.

Foto: Facebook

– Francuz koji je sprečio Radeta Šefera da ubije još nekog juče je ceo dan bio na saslušanju u policijskoj stanici i sad je on optužen za ubistvo. Kada odem u Kanjižu kod načelnika policije pitaću ga kako je to moguće.

To je bilo u samoodbrani i nije u redu da bude krivično gonjen – priča Peter Bajtaji.

(telegraf.rs)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pomahnitali ubica pucao na sve strane: Da ga nisu zaustavili, pobio bi sve!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.