Porodica Šabana Šaulića bezuspešno pokušavala da ga dobije na telefon: Onda ih je pozvao kum…

Ispovest

Šaban Šaulić – foto: Printscreen TV Pink

Danas je u 67. godini, u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, poginuo čuveni pevač narodne muzike Šaban Šaulić.

Čovek, uz čije smo pesme voleli, slavili, plakali i tugovali, ostavio je iza sebe veliku porodicu sa kojom je decenijama delio svoje uspone i padove, na čelu sa obožavanom suprugom Gocom.

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su satkali svu bol koju u ovim trenucima osećaju.

– Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona, kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač, ali pre svega divan čovek!

Porodica Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana – stoji u saopštenju porodice.

Kako saznajemo, porodica Šabana Šaulića jutros je bezuspešno pokušavala da dobije pevača na telefon, koji je trebalo da bude na aerodromu.

Supruga Gordana zvala je Šabana kako bi ga dočekali u Beogradu kada se vrati sa nastupa, ali je bio nedostupan.

Kako dalje saznajemo, porodici Šaulić kum je javio da je Šaban imao tešku saobraćajku, da je u bolnici, a potom i da ga je srce izdalo, te da je preminuo.

Ovo je zvaničan izveštaj nemačke policije o pogibiji Šabana Šaulića

Seka Aleksić potresena: Bila sam sa Šabanom u avionu, njegove reči mi i dalje odzvanjaju u glavi

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Porodica Šabana Šaulića bezuspešno pokušavala da ga dobije na telefon: Onda ih je pozvao kum…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.