POŠAO PEŠKE U SRBIJU: Uhapšen Srbin osumnjičen da je ukrao MILION EVRA u Nemačkoj!

hapšenje

Foto: Pixabay

Na granici Srbiije i Mađarske uhapšen je Rijad K. (26), državljanin Srbije osumnjičen da je ukrao milion evra iz vozila kojim se prevozio novac u Nemačkoj.

Kako navode nemački mediji, Rijad je uhapšen dok je pešice pokušavao da uđe u Srbiju.

On je zbog svoje spektakularne pljačke preko noći postao jedan od najtraženijih begunaca u Nemačkoj, nakon što je ukrao milion evra koje je prevozio u kompaniji za obezbeđenje “Prosegur” u kojoj je bio zaposlen, prenosi “Blic”.

Veruje se da je Rijad u ovoj nesvakidašnjoj kradi imao saučesnika.

[adsenseyu5]

Rijad K. je u četvrtak ujutru, po običaju, sa dvojicom kolega, u blindiranom vozilu firme “Prosegur”, gde radi po ugovoru, išao do banaka po novac.

Ostao je u vozilu dok su dvojica kolega izašla da bi preuzela evre upakovane u specijalne vreće. Čim su mu nestale iz vidokruga, Rijad K. je dao gas i pobegao u blindiranom kombiju sa novcem.

Posle vožnje ne duže od 400 metara od mesta gde je ostavio dvojicu kolega, 26-godišnji državljanin Srbije je na parkingu koji nije vidljiv sa glavnog puta, ostavio transportno vozilo i nestao.

Tu ga je, kako se veruje, čekao pomagač i zajedno su izneli novac iz blindiranog kombija. Iza njih je ostalo tek nekoliko novcanica koje su, kako se veruje, ispale iz vreća.

Ovo je MAGIJA: Pogledajte verovatno najboljeg BARMENA na svetu! – VIDEO

Nemacki “Bild” je objavio da je lopov, verovatno rodom iz Zapadne Srbije, a preneo je i da kompanija za obezbeđenje “Prosegur” kod koje je lopov bio zaposlen nije imala komentar na ovaj incident.

U petak, dan posle nesvakidašnje pljačke, policija je saopštila da je osumnjičeni Rijad K. već poznat, i to zbog krađa i napada. Međutim, napomenuli su mediji u Nemačkoj, ta dela po svemu sudeći nisu bila dovoljno ozbiljna, pa je on nesmetano dobio licencu da se bavi poslovima obezbeđenja novca.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor: b92)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "POŠAO PEŠKE U SRBIJU: Uhapšen Srbin osumnjičen da je ukrao MILION EVRA u Nemačkoj!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.