POTPUNO IZNENAĐENJE: Ovog čoveka NOVAK želi za svog novog trenera?!

Advertisement

Ilustracija

foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u potrazi za trenerom posle raskida saranje sa Borisom Bekerom, a navodno je krug kandidata sve uži.

Prema određenim informacijama, najbolji srpski teniser je blizu odluke da na mesto Bekera postavi klupskog kolegu iz Dejvis kup reprezentacije, Nenada Zimonjića.

[adsenseyu5]

Oni su dugogodišnji prijatelji, u više navrata su igrali i u dublu, uključujući i Olimpijske igre u Riju i Londonu, a takođe su bili i partneri u Dejvis kup mečevima.

Đoković smatra da Zimonjić, koji ima 40 godina i na kraju je profesionalne karijere, što pokazuju i njegovi rezultati u dublu u poslednje vreme, može svojim iskustvom da probudi želju za pobedama i pomogne mu da unapredi igru.

Podsetimo da je već jedan srpski teniser, Dušan Vemić bio član Novakovog tima na nekim turnirima, tako da ovo navodno razmišljanje o Zimonjiću kao treneru ima osnova.

[adsenseyu1]

Postoji takođe i mogućnost da Novak sezonu počne sa Marijanom Vajdom kao prvim trenerom, a da odluku o još jednom odloži za kraj zime.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

4 komentara na "POTPUNO IZNENAĐENJE: Ovog čoveka NOVAK želi za svog novog trenera?!"

  1. za mene je to dobra opcija a mislim da je Novakova riječ konačna i on će izabrati čovjeka sa kojim može sarađivati a ne ko je bio veliki teniser u većini slučajeva veliki igrači nisu baš i veliki stručnjaci

  2. Ovo je dobra vest ali samo za Novakove protivnike.

  3. Ovakve gluposti mogu da lupaju samo novinari koji rade u tariguzu tipa ” Skandalozno .rs ” !!!

  4. Ja bih angazovao Matsa Vilandera, onu dzukelu, platio bih mu kolko trazi i onda bi ga karao u supak svaki dan 4 x do isteka ugovora!! Da upamti kog aje pljuvao 10 godina na svim svetskim TV stanicama!!! To je za Noleta sica a sladje osvete nema…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.