POZIVA SE NA SVETO PISMO?! Miroljub Petrović ponovo iznenadio svojim obraćanjem (VIDEO)

lekar

Foto: printscreen/yputube

Protiv Miroljuba Petrovića pokrenuta je istraga zbog nadrilekarstva, a on se snimkom na svom Jutjub kanalu pohvalio navodnom podrškom koju dobija od građana:

– Vaši mejlovi daju mi podršku da se borim pritiv pilićara, kokošara, miševa, koje ćemo da oduvamo, tako da ih pošaljemo na smetlište, gde im je mesto. Ove lažovčine… živimo u tako satanizovanom svetu, gde se satanisti slobodno kreću, mogu da rade šta hoće, ali sve ima svoj kraj.

-Kada čitamo Sveto pismo, vidimo na kraju da mi pobeđujemo, samo treba da ostanemo u sedlu, da izdržimo do kraja, kako kaže Hristos: “Ko izdrži do kraja blago njemu” – ispričao je samozvani doktor Petrović u kameru, tvrdeći da je dobio na stotine mejlova podrške.

Da podsetimo, slučaj Biljane Jovanović podigao je javnost na noge, jer ona tvrdi da je Miroljub Petrović kriv za smrt njenog brata Slavča Petrova (31) jer ih je savetovao da Slavčo ne pije lekove i ne ide na lečenje.

Novo otkriće “Anonimusa”: Ukrajina se spremala za stogodišnji rat s Rusijom

Oni su slepo verovali u reči Miroljuba Petrovića koji im je rekao da ni slučajno ne idu lekaru kad je njenom bratu otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje, te je, kako tvrdi sestra, kada je mladić preminuo, svu krivicu svalio na porodicu.

(Skandalozno.rs/Espreso.rs/izvor: Kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "POZIVA SE NA SVETO PISMO?! Miroljub Petrović ponovo iznenadio svojim obraćanjem (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.