Poznatu srpsku glumicu pretukao muž, a zatim pucao kroz prozor iz automatske puške!

Pretučena

Baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari!

Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator!

Drama u stanu porodice, kako Kurir saznaje, počela je još u petak uveče.

Goran Stanić najpre je vređao suprugu Minu Lazarević, psovao je i optuživao da ga vara. U subotu, glumica je petogodišnju ćerku Ivu i trogodišnjeg sina Marka iz porodičnog doma odvela kod rođaka na Novi Beograd. Te večeri usledila je prava drama. Najverovatnije, on je tokom dana malo više popio i uveče je nasrnuo na nju i pretukao je – kaže izvor Kurira iz istrage.

Kako navodi, glumica, koja nije mogla da obuzda pomahnitalog supruga, pozvala je policiju.

– Tek tada je poludeo, uzeo automatsku pušku za koju nije imao dozvolu i počeo da puca. Prava je sreća da niko nije nastradao i da se sukob u stanu na Zvezdari nije završio tragično – dodaje on.

U stan su ubrzo stigle četiri patrole policije koje su smirile Stanića i stavile mu lisice.

[adsenseyu1]

– On se sumnjiči za nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti i nezakonito držanje oružja i municije – kaže on.

Kako navodi, posle saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu biće odlučeno da li će Goran Stanić ostati u pritvoru.

Komšije u Ulici Živka Davidovića kažu da su u subotu po podne videli Minu sa suprugom i decom u parkiću, koji se nalazi u krugu zgrade u kojoj oni žive.

– Igrali su se sa decom, što je uobičajeno za njih. Delovali su raspoloženo i javili su nam se u prolazu. Goran je nosio longetu na ruci i požalio se da ima sportsku povredu – kažu komšije Mine Lazarević. Oni dodaju da nisu znali da porodica ima problema i da su im uvek izgledali skladno.

– Redovno su u parku, ali od te večeri nisam videla nikoga od njih – kaže komšinica.

Komšije su, međutim, potvrdile da su u subotu uveče čuli pucnjavu.

– Sedeo sam u stanu kada sam začuo rafal. Izašao sam na terasu i nakon nekoliko minuta došla su tri policijska automobila. Kada sam kasnije pogledao, učinilo mi se da obavljaju uviđaj, ali nisam smeo da izađem ponovo – priča jedan od komšija. On dodaje da se većina ljudi zbunila i nije prepoznala pucnjavu jer imaju komšiju koji u večernjim časovima ispaljuje vatromete.

– U prvom trenutku sam i ja pomislio da je možda vatromet, ali kada se pucnjava nastavila, shvatio sam da neko puca iz automatskog oružja – rekao je naš sagovornik.
Drugi komšija, koji živi u blizini zgrade u kojoj se incident dogodio, kaže da je izašao na ulicu kada je video nekoliko policijskih automobila.
– Kada sam video čaure ispred zgrade, bio sam ubeđen da ima mrtvih. Na sreću, pogrešio sam. Policija je odmah obezbedila mesto incidenta i nikome nije dozvolila da se približi – kaže komšija.
Mina Lazarević juče nije odgovarala na pozive upućene na brojeve poznate redakciji Kurira.
[adsenseyu1]

Biografija
DETE IZ UMETNIČKE PORODICE

Mina Lazarević je istaknuta glumica Pozorišta na Terazijama. Publici je poznata iz brojnih TV serija kao što su „Porodično blago“, „Bela lađa“ i mnoge druge. Završila je Fakultet dramskih umetnosti, a pre toga je sa samo 16 godina upisala Muzičku akademiju. Potiče iz umetničke porodice, otac Ljubiša je dirigent, dok je njena majka Marija pevala u horu Pozorišta na Terazijama. Pre braka sa Stanićem, bila je udata i iz tog braka ima sina Luku. Publika ju je upamtila i kao člana žirija emisije „Ja imam talenat“.

Istaknuti umetnik
SOLISTA U „LABUDOVOM JEZERU“

Goran Stanić radi kao baletski umetnik u Narodnom pozorištu u Beogradu. Stanić nastupa u brojnim baletskim predstavama Narodnog pozorišta, solista je u „Labudovom jezeru“, a igra i u „Dami sa kamelijama“ i „Aleksandru“.

Mina se klela u ljubav sa Goranom

BRAK MI JE SVETINJA!

Glumica Mina Lazarević u razgovorima za medije uvek je isticala veliku ljubav prema Goranu i njeno troje dece.- Bez Goranove pomoći ne bih mogla da budem majka troje dece i da u isto vreme radim. On je neko bez koga se nikada ne bih upustila u sve ovo, velika mi je podrška i pomoć. Za mene je porodica svetinja. Možda sam previše tradicionalna, ali to je nešto što sam ponela iz svoje kuće.

Srećna sam zbog toga što gde god da odem, jedva čekam da se vratim u svoju porodičnu oazu – izjavila je Mina, koja se udala 2008.

(kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Poznatu srpsku glumicu pretukao muž, a zatim pucao kroz prozor iz automatske puške!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.