Prebačen u Klinički centar: Gradonačelnik Niša fizički napadnut i povređen na Kosovu!

Niš

Klinički centar u Nišu – foto: Tanjug/ D. Goll

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović, trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora, Bulatović je napadnut na Kosovu.

Sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako kažu u Kliničkom centru Niš, danas oko 13:30 primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu, je, dodaju, dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Kako se po prijemu, žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke. Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš – navode u KC-u.

Novinari Južnih vesti iz više izvora saznaju da se incident u kojem je prvi čovek povređen, dogodio kod administrativnog prelaza Merdare, prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović fizički napadnut i povređen na Kosovu. Bilo je to kod Merdara, ali ne znam detalje – rekao je jedan od izvora.

Inače, Bulatović je, prema nezvaničnim izvorima, na Kosovu od juče.

Šta se tačno dogodilo i o kakvim povredama je reč, zasad nema zvaničnih informacija. Nezvanično se saznaje da Bulatović nije životno ugrožen.

(Skandalozno.rs, Izvor: juznevesti.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Prebačen u Klinički centar: Gradonačelnik Niša fizički napadnut i povređen na Kosovu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.