Prebijaju: Grupa od šest mladića teroriše Bačku Palanku

Napad

foto-ilustracija: pixabay.com

Grupa od šest mladića uzrasta 17 do 20 godina teroriše svoje vršnjake, a i starije žitelje Bačke Palanke.

Oni iz obesti i dosade napadaju i tuku svakoga ko im se učini zanimljiv. Jednog mladića su tokom minulog vikenda toliko pretukli, da je zadobio naprsnuće tri pršljena i završio je na Vojnomedicinskoj akademiji.

[adsenseyu5]

Prema nezvaničnim informacijama, ti momci su najpre prošlog petka ispred jednog kafića izazvali tuču u kojoj su pretukli mladića, a zatim su i u subotu bili vinovnici dva okršaja.

Tu grupu momaka, prema saznanjima beogradskih medija predvode S. J., i L. C., a čine je još i S. M., L. L., D. R. i N. V.

“Ti momci i ranije su bili privođeni zbog tuča i umesto da se smire, oni postaju sve agresivniji.

Tako su prošlog petka jednog momka pretukli i ne zna se da li će ostati invalid. Taj dečko je bio s drugom u gradu i nakon što u ga odvojili od prijatelja, počeli su da se iživljavaju.

[adsenseyu5]

Oni su ga okružili i bez ijedne reči počeli da ga udaraju. Nisu se obazirali ni na povike prolaznika, okružili su ga i počeli da se bukvalno iživljavaju nad njim.

Iako je tom dečku prijatelj pokušao da pomogne i da ga zaštiti svojim telom, u tome nije uspeo, jer su napasnici bili još agresivniji”, saznaju mediji iz izvora.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs, alo.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Prebijaju: Grupa od šest mladića teroriše Bačku Palanku"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.