Predsednik Vučić poručio u Sofiji: Ne možete da očekujete da Srbija da sve, a da ne dobije ništa!

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug

Nije realno da Srbija sve pruži, a da ništa ne dobije, to nije realno, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o dogovoru o situaciji na KiM.

On kaže da su Albanci pokušali u Skoplju da mu kažu da Srbija nije ispunila delove sporazuma.

“Moj posao je da brinem o srpskom narodu, ali i da imamo najbolje odnose sa Albancima. Ako to ne uspemo da rešimo imaćemo probleme u godinama koje dolaze”, rekao je Vučić.

On je izjavio je da je u Sofiji imao mnogo bilateralnih susreta na kojima se razgovaralo o problemima koji su pred Srbijom.

“Naš posao je da pričamo o problemima i želim da verujem da će Srbija imati snage da dođe do rešenja koje će biti prihvatljivo za njene građane. Borićemo se, a da li ćemo uspeti ne zavisi samo od nas”, rekao je Vučić.

On je rekao da se videlo da Srbija ima mnogo prijatelja i da su se mnogi zalagali za njene interese.

Ivica DAČIĆ: Hašim Tači mi nije rođak!

Vučić je rekao da je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovarao o svim stvarima i da je ponosan na činjenicu da ona želi da sasluša srpski stav.

Predsednik Srbije je podsetio da naša zemlja nastoji da bude ispunjena obaveza albanske strane a to je ZSO.

“Potreban je kompromis, a ne da samo jedna strana ispuni svoje obaveze. Ne možete da očekujete da Srbija da sve, a da ne dobije ništa. To se neće desiti”, rekao je predsednik Vučić.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Predsednik Vučić poručio u Sofiji: Ne možete da očekujete da Srbija da sve, a da ne dobije ništa!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.