Priština zabranila Marku Đuriću: Ne možeš da uđeš na Kosovo!

Reakcija

Marko Đurić – foto: Beta

Iz Ministarstva spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija naveli su da nije odobren zahtev direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića da sutra poseti pokrajinu zbog navodnog “nepoštovanja procedure”, prenose prištinski mediji.

“Nije odobren zahtev za posetu, jer nije u skladu sa kriterijumima Brisleskog sporazuma”, rekao je za Kohu savetnik ministra Bedžeta Pacolija, Jetljir Zuberaj.

Kako se navodi, prema sporazumu, zahtev za odobrenje posete mora da se pošalje tokom radnih dana, od ponedeljka do petka i to do kraja radnog vremena, odnosno 17 časova.

Đurić je jutros najavio da će u nedelju pokušati da dođe na Kosovo i Metohiju i da prisustvuje izborima za gradonačelnike četiri opštine na severu.

“Ja ću naravno, kao i do sada, pokušati da budem tamo, ali iako možda ne budem uspeo zbog ponašanja Prištine, jer podsetiću vas, u prethodnih godinu dana mi je 18 puta onemogućeno da uđem na KiM, ali ljudi iz Kancelarije za KiM i iz vlade su svakoga dana tamo”, rekao je Đurić za RTS.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

1 komentar na "Priština zabranila Marku Đuriću: Ne možeš da uđeš na Kosovo!"

  1. Tom tupavom debilu, Marku Djuricu, treba zabraniti i ulaz u Srbiju, jer nas je sa svojim gazdom lopuzom, pajtasem i veleizdajnikom Vucicem toliko ojadio da nam ni cela dva veka nece biti dovoljno da se od njegove “brige” za Kosovo povratimo. Trebali su ga ostaviti Siptarima kada je bio uhapsen i vodan kroz K. Mitrovicu kao mecka Bozana. Je*es budalu, ko li nam ga samo udeli?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.