Pronađen dnevnik dvostrukog ubice: “Imam problema, moram da se lečim”

dnevnik-ubice

Foto: Pixabay.com

Policija pronašla dnevnik Marinka Ilića (62) iz Malog Zvornika, koji je ubio ženu i sina. Dragišu ubo dva puta, od toga jednom u srce. Ruži sečivo zario u slabinski deo

MARINKO Ilić (62), koji je osumnjičen da je u subotu oko 15 časova u Malom Zvorniku ubio suprugu Ružu i sina Dragišu, vodio je dnevnik u kojem je napisao da ima duševnih problema i da će morati da ide na lečenje, saznaju “Novosti”. On je tačno po datumima navodio koliko je novca dao Dragiši za troškove studiranja na privatnom fakultetu u Loznici, za kupovinu računara i druge potrepštine…

[adsenseyu5]

Prema informacijama iz istrage, ubica je beležio kad god je čuo da se na spratu svađaju sin i majka. Na jednoj stranici dnevnika, kako smo saznali, opisivao je svoje mentalno zdravlje.

Inače, policija je u ponedeljak, uz izveštaj, privela osumnjičenog dežurnom tužiocu Višeg tužilaštva u Šapcu. Obdukcionim nalazom ustanovljeno je da je Dragiša dva puta uboden nožem u grudi, od toga jednom direktno u srce. Ruži je sečivo s leđa zariveno u slabinski deo. Istraga se bavi i okolnostima kako je došlo do sukoba u porodici Ilić, utoliko pre što je i Marinko zadobio “dubinske povrede po glavi”. U kući je pronađen deo letve kojom je on, po svoj prilici, udaren.

[adsenseyu1]

Kako saznajemo, Marinko je, pretprošle godine, prijavljen policiji za nasilje u porodici. To nije učinila direktno supruga, već lekar koji ju je zbrinjavao posle povreda. Ruža je povukla prijavu, pa je predmet arhiviran. Zanimljivo je da je 2016, što je registrovano u MUP, Marinko prijavio sina rekavši da ga je napadao. Ipak, većina ljudi ima samo reči hvale o nesrećnom momku i njegovoj majci.

U ponedeljak se od komšija moglo čuti da je Marinko poslednjih godina izgladio odnose sa svojim sinovima iz prethodnog braka. Navodno, jednom od njih se žalio da kad se vratio iz Rusije i Libije, gde je radio, nije zatekao veliku ušteđevinu. U poslednje vreme žalio se da ga muči besparica, mada poznanici porodice Ilić kažu da im ničega nije falilo.

[adsenseyu1]

SAHRANA U VOJVODINI?

SAHRANA Ruže i Dragiše tek treba da bude zakazana. Kako smo saznali, oni sasvim sigurno neće počivati na seoskom groblju u Donjoj Borini. Na večni počinak će verovatno biti ispraćeni u jednom vojvođanskom selu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pronađen dnevnik dvostrukog ubice: “Imam problema, moram da se lečim”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.