Ramuš Haradinaj otkrio VELIKI PROBLEM Kosova!

premijer

foto: printscreen/YouTube

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj, izjavio je da je Kosovo izolovano i da je to veći problem, nego što je odbijanje Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije da mu izdaju vizu.

– Političari dobijaju vize, ne verujem da ih pogađa zabrana. Problem je u tome što je Kosovo izolovano – kazao je Haradinaj na konferenciji za novinare u Prištini, upitan da komentariše odbijanje SAD i Britanije da mu izdaju vize za posete tim zemljama.

Nakon današnje sednice vlade, Haradinaj je je govorio i o aktivnostima vlade o inicijativi za ukidanje Zakona o specijalnom sudu i predstojećoj poseti crnogorskog premijera Kosovu. Rekao je da je inicijativa o ukidanju Specijalnog suda prosleđena od strane Predsedništva skupštine, u redovnoj proceduri.

Za posetu premijera Crne Gore Duška Markovića 6. Februara, naveo je da će njome „Kosovo biti počastvovano“, te da će označiti „novi početak“ u odnosima Prištine i Podgorice.

Bakir Izetbegović: Rezultati današnjeg trojnog sastanka Turska-BiH-Srbija mogli bi biti istorijski

– Crnogorski premijer će ukazati čast Kosovu ovom posetom. Pričaćemo o svim bilateralnim pitanjima, sa ciljem da produbimo odnose između dve zemlje – najavio je Haradinaj.

Što se tiče razgraničenja sa Crnom Gorom, kazao je da je ta tema u parlamentu i da nema dovoljno prostora za razgovor među premijerima.

(Skandalozno.rs/Izvor: Intermagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ramuš Haradinaj otkrio VELIKI PROBLEM Kosova!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.