RASPISAN KONKURS za profesionalne vojnike: Ovako će izgledati TESTIRANJE

kandidati

Foto: pixabay

Prijave kandidata za profesionalne vojnike podnose se u ponedeljak 13. februara od 07.30 do 09.00, a istog dana, kandidati podležu i opštem lekarskom pregledu i proveri fizičke sposobnosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako je navedeno u obaveštenju, povodom najavljenog prijema još 500 profesionalnih vojnika neposrednim prijemom vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, određena su mesta službovanja i adrese vojnih pošta u kojima kandidati mogu da podnesu svoje prijave za prijem u profesionalnu vojnu službu.

[adsenseyu5]

Sve informacije o vojnim poštama u kojima se podnose prijave, načinu podnošenja prijava, kao i selekciji za zainteresovane kandidate, mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane.

Istog dana, 13. februara, kandidati podležu i opštem lekarskom pregledu i proveri fizičke sposobnosti, a u slučaju većeg broja kandidata aktivnost će se realizovati i u narednom periodu.

Kao što je prethodno najavljeno, reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

[adsenseyu1]

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života, ističe se u saopštenju.

(Skandalozno.rs /Dnevno.rs/Izvor:RTS)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "RASPISAN KONKURS za profesionalne vojnike: Ovako će izgledati TESTIRANJE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.