REAKCIJA VUČIĆA O KANDIDATURI Tomislava Nikolića za predsednika Srbije

Intervju

foto: Beta, arhiva

Vest o tome da će se i Tomislav Nikolić kandidovati za predsednika Srbije odjeknula je političkom scenom, a stigle su i prve reakcije.

Sputnjik i N1 preneli su kao ekskluzivno vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Sa predsednikom SNS-a i premijerom Aleksandrom Vučićem u kontakt je stupio Tanjug, a na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

[adsenseyu5]

Na kandidaturu Nikolića reagovao je lider socijalista Ivica Dačić. Ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno je, kaže Dačić, da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

Ističe da je jedino logično i racionalno da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno.

– A šta će uraditi Nikolić bez Vučića, i to je jasno – ništa. Samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno – zaključuje Dačić.

Da samo Vučić zaslužuje poverenje građana i da je to pokazao radom i rezultatima koje je ostvario kao premijer, smatra i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

[adsenseyu1]

Podršku Vučićevoj kandidaturi potvrdio je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, kao i lider Pokreta socijalista koji je rekao da će, ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje, “biti jasno da Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija”.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs /Izvor:RTS/agencije)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "REAKCIJA VUČIĆA O KANDIDATURI Tomislava Nikolića za predsednika Srbije"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.