REPUBLIKA SRPSKA: Helikopter nije pao, samo je oštetio dalekovod

Srpska

Foto: Printscreen/youtube

Pripadnici Policijske uprave Zvornik utvrdili su, nakon što su građani prijavili da je pao helikopter, da se to nije dogodilo, već da je došlo do kvara na dalekovodu, a iz elektrodistribucije su potvrdili da je helikopter prethodno zakačio i oštetio prenosnu mrežu.

„Posle dojave građana da se u rejonu Konjević polja kod Bratunca srušio helikopter, pripadnici policijske uprave Zvornik izašli su na teren i operativnim radnjama utvrdili da se ne radi o padu helikoptera već o kvaru na dalekovodu“, izjavio je za portal RTRS portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Zamenik komandira profesionalne vatrogasne jedinice Bratunac Zoran Milosavljević, takođe je rekao da pregledom terena nije ustanovljena helikopterska nesreća.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske ranije je saopšteno da su dobili dojavu o rušenju helikoptera i da se te informacije proveravaju, kao i da su na lice mesta upućeni pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasci.

Elektrodistribucija je prethodno potvrdila da je helikopter zakačio i oštetio prenosnu mrežu i da je snadbevanje električnom energijom u toj oblasti prekinuto.

(Skandalozno.rs/Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "REPUBLIKA SRPSKA: Helikopter nije pao, samo je oštetio dalekovod"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.