REPUBLIKA SRPSKA SPREMNA ZA DOLAZAK RUSA: U Banjaluci velike mere bezbednosti, ne prodaju čak ni alkohol!

RS

Foto: printscreen/youtube

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS saopštili su da se, povodom današnjeg boravka delegacije Federalne skupštine Ruske Federacije koje predvodi Valentina Matvijenko, preduzimaju najviši stepen mera bezbednosti kako bi ova poseta protekla u najboljem redu.

U užem centru grada na snazi je i naredba o zabrani rada ugostiteljskih, trgovačkih i drugih objekata u kojima se pruža uslužna delatnost, te točenje alkoholnih pića.

Matvijenkova je juče boravila u Federaciji BiH, gde je u Sarajevu dala podršku zvanične Moskve opstanku i suverenitetu BiH na načelima Dejtonskog sporazuma i istovremeno iznela niz optužbi na račun SAD i drugih zapadnih država optužujući ih za nedopustivi intervencionizam i pritiske Rusije i drugih zemalja koje žele da očuvaju svoju neutralnost.

„Ovo je vrlo teško razdoblje u kojem SAD i njegovi saveznici pokušavaju upravljati sudbinom sveta“, kazala je Matvijenkova uz konstataciju da se Rusija odlučno protivi takvoj politici zbog čega je, kako je rekla, izvrgnuta nemilosrdnom propagandnom ratu.

Tramp: IRAN će imati probleme kakve nikad nije imao!

(Skndalozno.rs/Izvor. Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "REPUBLIKA SRPSKA SPREMNA ZA DOLAZAK RUSA: U Banjaluci velike mere bezbednosti, ne prodaju čak ni alkohol!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.