ROĐENI SPLETKAROŠI: Ovi horoskopski znaci su majstori u manipulaciji

žena

Foto: Pixabay

Iako ponekad manipulacija ne mora da bude negativna, uglavnom se zloupotrebljava i iskorišćava zarad sopstvene dobiti, a na štetu druge osobe. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka sklone su sptetkarenju…

Škorpija

Sa Škorpijom nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i da vas zatim, bez i da primetite, potpuno izmanipulišu. Ako im se zamerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju da vam naprave neku spletku.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanca neprestano menjaju svoje mišljenje i stavove. Zbog toga se veoma dobro prilagođavaju različitim tipovima ljudi, međutim, ne prođe mnogo vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost.

Donald Tramp preti: Ako treba, izaći ćemo iz Svetske trgovinske organizacije, godinama nas muče – VIDEO

Blizanci su skloni stvranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.

Rak 

Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je reč o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice.

Najbogatija porodica na svetu zarađuje 70.000 dolara svakog minuta

Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije veoma vešto da izmanipulišu osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

       

(Skandalozno.rs/izvor: superžena)

Budite prvi sa komentarom na članku "ROĐENI SPLETKAROŠI: Ovi horoskopski znaci su majstori u manipulaciji"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.