RUSKA OSVETA: Jednim udarcem ubijeno najmanje 60 terorista! – VIDEO

Ilustracija

Ruska avijacija usmrtila je tokom vazdušnih napada najmanje 60 pripadnika Islamske države u provinciji Deir Ez Zor, odnosni mestu koje je bilo poprište pokolja, kada su džihadisti masakrirali oko 300 civila zbog saradnje sa sirijskom vojskom.

– Borbeni avioni Su-34 izvršili su napad na uporište terorista u selu Bagilja u provinciji Deir Ez Zor – naveli su iz ruskog Ministarstva odbrane.

Inače, ruski vojni avioni izveli su 157 borbenih letova tokom poslednja četiri dana, uništivši 579 terorističkih meta, izjavio je portparol ruskog Ministarsva odbrane Igor Konašenkov.

[adsenseyu1]

Tokom poslednja četiri dana avioni ruske avio grupe u Siriji izveli su 157 letova gađajući 579 objekata terorističke infrastrukture u provincijama Alepo, Deir ez-Zor, Homs, Hama, Raka i Latakija, rekao je Konašenkov, preneo je Tas.

Bombarderi Su-34 izveli su vazdušne napade na uporišta ekstremističke organizacije Islamska država na višim tačkama u blizini Kabaklije, u provinciji Latakija, rekao je Konašenkov.

U napadima su uništena četiri terenska vozila SUV u kojima su se nalazili mitraljezi velikog kalibra i oko 20 naružanih pripadnika IS.

(rt.com, Tanjug)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "RUSKA OSVETA: Jednim udarcem ubijeno najmanje 60 terorista! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.