ŠAPIĆ ODUVAO “DEMOKRATSKU OPOZICIJU”: Nemam nameru da se udružujem sa vama!

Kandidat?

foto: Tanjug, arhiva

Predsednik opštine Novi Beograd i trećeplasirani na beogradskim izborima Aleksandar Šapić rekao je da ne vidi razlog da se opozicija ujedinjuje.

Kako je rekao, opoziciona scena Srbije je šarenolika i sve stranke imaju različite načine delovanja, ponašanja i ciljeva.

Podsetimo, Dragan Đilas, nosilac drugoplasirane liste “Beograd odlučuje – ljudi pobeđuju” na beogradskim izborima predložio je da se opozicija u Srbiji udruži u čvrst savez koji bi imao zajedničko predsedništvo i stručne timove za razne oblasti.

Đilas je naveo da opozicija građanima mora da ponudi programska rešenja – u ekonomiji, zdravstvu, prosveti itd.

Međutim, Šapić navodi da ne vidi razlog da idu zajedno sve stranke koje nisu na vlasti, a koje se razlikuju po mnogo čemu. Kako je rekao, veći broj glasova treba da bude posledica političkog delovanja, a ne ujedinjavanja različitih.

– Mislim da ne postoji ni jedan razlog da se svi mi koji imamo neko političko delovanje na lokalnom ili republičkom nivou svrstavamo u bilo koju vrstu zajedničke organizacije koja će zajednički da odlučuje. U ovom momentu ne vidim sebe u političkom bloku stvorenom samo zarad političke snage, nastaviću da radim kao i do sada – kaže Šapić.

On je poručio da još nije izašao sa nacionalnom politikom, već samo sa lokalnom, beogradskom, i ponovio da u ovom momentu ne može da prihvati da sarađuje sa političkim strankama samo zato što je „petoro jače od troje“.

Snimljeni: Pogledajte kako nepoznate osobe sipaju deterdžent u FONTANU NA SLAVIJI! – VIDEO

– Ne doživljavam politiku tako, jer da doživljavam, sarađivao bih sa SNS – poručio je Šapić.

(Skandalozno.rs/Pravda/Izvor: Insajder)

Budite prvi sa komentarom na članku "ŠAPIĆ ODUVAO “DEMOKRATSKU OPOZICIJU”: Nemam nameru da se udružujem sa vama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.