Sastanak TRAMPA sa vlasnicima najvećih medija se pretvorio u KATASTROFU: Evo šta je rekao vlasniku CNN-a!

Pretnja

foto: Tanjug/AP

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp održao je sastanak sa vlasnicima najvećih medija i najpoznatijim novinarima i taj sastanak se pretvorio u “katastrofu”.

Donald Tramp poručio je onima koji kreiraju medijsku sliku u SAD-u, a često i u svetu, da želi “produktivan odnos” s njima, ali je istovremeno izneo ceo niz kritika. Podsetimo, tokom kampanje Tramp se žalio da svi vodeći mediji otvoreno navijaju za demokratsku kandidatkinju Hilari Klinton.

[adsenseyu5]

– Sastanak Trampa i lidera najjačih američkih TV mreža pretvorio se “u potpunu katastrofu”. Tramp je sastanak video kao priliku kako bi se iskalio na pripadnicima sedme sile. Poručio im je da su bili nepošteni pri izveštavanju u kampanji pa ih je sve ponaosob izvređao –  piše britanski IBT.

Foto: Tanjug/AP

foto: Tanjug/AP

Takođe, vlasnicima TV mreža nije bilo dopušteno da njihove ekipe snimaju sastanak.

[adsenseyu1]

– Mrzim CNN i vašu mrežu, vi ste lažovi i trebalo bi da se stidite – poručio je Tramp lideru CNN-a Džefu Cukeru, navodi jedan izvor.

Potom se okomio na vodeće američke medije, ABC i NBC.

Foto: Tanjug/AP

foto: Tanjug/AP

Mi smo u sobi punoj lažljivaca, nepoštenih medija koji su krivo izveštavali – izjavio je navodno Tramp.

[adsenseyu1]

Posebna meta mu je bila i reporterka ABC-a Marta Radac  koje je plakala kada je Hilari Klinton izgubila. Za nju je rekao da je “grozna reporterka”.

Ipak, Tramp je, verovatno želeći da mu isti koje je izvređao u budućnost ipak daju vetar u leđa, na kraju sastanka poručio da želi da zaboravi sve ono što se događalo te da želi u budućnosti graditi odnose bazirane na poštenju.

(Skandalozno.rs, telegraf.rs / Izvor: direktno.hr)

[adsenseyu2]

2 komentara na "Sastanak TRAMPA sa vlasnicima najvećih medija se pretvorio u KATASTROFU: Evo šta je rekao vlasniku CNN-a!"

  1. Sada ce se oglasiti razna udruzenja novinara za napad koji se ne moze tako nazvati, za razna cuda i ludila, a stvarno neka im je rekao, u pavu je. Samo ti dokopaj Sorosa, on je mozak svih izvjestaja, sve je u njegovim rukama.

  2. Kornelije Kovac | 13. decembra 2016. u 08:56 | Odgovori

    Nema ništa dok ne poče da ih zatvara. Sa tim fašistima ne može čovek drugačije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.