Sergej RJABKOV: Curenje podataka iz Bele kuće otežava našu saradnju sa AMERIKOM!

Intervju

foto: Printscreen YouTube/Россия 24

Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov izjavio je da curenje podataka iz Bele kuće otežavaju saradnju Rusije i SAD.

“Ne znate šta će se desiti sutra: možda ćete o sadržaju razgovora sa sagovornikom videti na stranama Vašington posta ili na CNN”, rekao je Rjabkov za ruske novinske agencije.

Pročitajte još i ovo:

Američki ratni plan: Raspad Sirije i proterivanje Rusije

Rjabkov je rekao da je komunikacija s administracijom predsednika SAD Donalda Trampa na “bazičnom nivou” zato što sagovornicima u Vašingtonu neće reći nešto što ne može javno da kaže, preneo je AP.

[adsenseyu5]

Američki predsednik Donald Tramp se takođe stalno žali na curenje informacija iz Bele kuće zbog čega je tražio da se više angažuju obaveštajne službe, a ne da se bave navodnim mešanjem Rusije u američke izbore i vezama njegovog tima s Moskvom.

Rjabkov je danas rekao da Rusija nije uradila ništa što bi se moglo smatrati mešanjem u unutrašnju politiku SAD, preneo je Tass.

Pročitajte još i ovo:

Britanski stručnjak tvrdi: Oružje NATO-a nemoćno protiv ruske „Armate“

“Nikada ne bismo ni pomislili da se mešamo u unutrašnja pitanja SAD”, rekao je Rjabkov.

On je dodao da nova adminstracija pokušava da razjasni svoje spoljno političke prioritete u veoma teškoj situaciji dok se suočava s ozbiljnim pritiskom opozicije.

[adsenseyu1]

Rjabkov je rekao da su odnosi Rusije sa SAD pali na najniži nivo tokom prethodne administracije u Vašingtonu, ali da zasad nije bilo pomaka u saradnji s Trampovom administracijom zbog čega je, kako je naveo, Moskva zabrinuta.

(Skandalozno.rs, Izvor: Beta)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Sergej RJABKOV: Curenje podataka iz Bele kuće otežava našu saradnju sa AMERIKOM!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.