ŠEŠELJ O IZBORIMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Spremaju autobuse pune muslimanskih ekstremista koji…

SRS

Foto: printscreen/youtube

Vojislav Šešelj rekao je da su predstojeći izbori veoma važni za Republiku Srpsku i dodao da je uveren da će na izborima za člana predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske pobediti Milorad Dodik.

Uoči predstojećih izbora u Bosni i Hercegovini lider radikala Vojislav Šešelj ima saznanja da se očekuje dolazak provokatora kojima je cilj krvoproliće.

Šešelj apeluje da se eventualni nemiri izbegnu po svaku cenu.

– Ovo su veoma važni izbori za Republiku Srpsku i ja pozivam sve građane da se masovno odazovu, da glasaju prema svojoj savesti. Uveren sam da će na izborima za člana predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske pobediti Milorad Dodik, jer bi to bilo veoma značajno za srpski narod. Vidite da Dodika podržava i Rusija i Srbija – rekao je Šešelj.

Kako dodaje, ranije je imao dosta razmirica sa njim, ali sada mora preko svega toga da pređe da bi srpski nacionalni interesi bili zaštićeni.

– Mladen Ivanić je igrač Engleza, od početka, sada su Englezi dali silne pare da se Republika Srpska uguši i da se utopi u unitarnu BiH. Još su neki opozicioni lideri dobijali veliki novac u stranim ambasadama u Sarajevu i o tome ćemo progovoriti otvoreno posle izbora. Voleo bih danas u Banja Luci da ne bude nikakvih nemira – kazao je Šešelj i dodao:

Žan Klod Junker: Postoji opasnost od novih ratova na Balkanu

– Čuo sam da se spremaju autobusi provokatora iz federacije, iz raznih mesta punih muslimanskih ekstremista i da im je cilj krvoproliće u Banja Luci. Ja apelujem da se to izbegne po svaku cenu – rekao je Šešelj.

(Skandalozno.rs/Izvor: Pink.rs, Srpski telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "ŠEŠELJ O IZBORIMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Spremaju autobuse pune muslimanskih ekstremista koji…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.