ŠEŠELJ O NAPADU NA DŽAMIJE NA NOVOM ZELANDU: Zašto je Brenton Tarant slušao pesmu o Radovanu Karadžiću?

SRS

Foto: printscreen/youtube

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da je neko namerno instruisao Brentona Taranta da sluša pesmu o Radovanu Karadžiću par dana pre presude lideru Srba iz Bosne

– Očigledno je neki ludak u pitanju. Neko je ovog ludaka iskoristio da to napravi, iz kojih razloga to ne znamo, ali ga je podučio da pomene Karadžića nekoliko dana pre izricanja njegove drugostepene presude – rekao je Šešelj u emisiji “Dobro jutro Srbijo” na Hepi televiziji.

Predsednik SRS je rekao da će se satanizacija Srbije nastaviti svim sredstvima dok naša zemlja ne kapitulira. Australijanac Brenton Tarant koji je počinio maskar u džamiji na Novom Zelandu, pobivši 49 ljudi, prethodno je u kolima slušao pesmu u kojoj se pominje prvi predsednik RS Radovan Karadžić.

Senzacionalna ispovest Slobinog telohranitelja: Vozili smo ga u stojadinu dok su padale bombe

Izricanje drugostepene presude prvom predseniku RS Radovanu Karadžiću zakazano je za 20. mart u 14 časova u Hagu, a on očekuje da mu bude izrečena oslobađajuća presuda. Drugostepena presuda Karadžiću biće izrečena nakon što su razmotrene žalbe odbrane i tužilaštva na prvostepenu presudu, kojom je 2016. godine Haški tribunal osudio Karadžića na 40 godina zatvora.

(Skandalozno.rs/izvor: Informer)

Budite prvi sa komentarom na članku "ŠEŠELJ O NAPADU NA DŽAMIJE NA NOVOM ZELANDU: Zašto je Brenton Tarant slušao pesmu o Radovanu Karadžiću?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.