ŠEŠELJ POVODOM HAPŠENJA ĐURIĆA: Ovo je planirano sa ciljem da se ponizi Srbija i da se suzbije Vučićev autoritet

Reakcija

foto: Tanjug

Šešelj je rekao da bi već sutra tebalo da se održi vanredna sednica parlamenta na kojoj bi se, kako kaže, zatražilo da postanemo punopravna članica ODKB (Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti).

– Ovo (hapšenje) je planirano sa ciljem da se ponizi Srbija i da se suzbije Vučićev autoritet – rekao je Šešelj gostujući na Pinku.

Šešlj je rekao da sada jasno može da se vidi kakva je politika zapadnih sila po pitanju KiM i da tu više nema nikakvih iluzija.

Šešelj veruje da će Rusija odlučno stati na našu stranu i da bi ulazak u taj vojni savez zaštitio Srbiju od Amerikanaca i NATO i da bu tom slučaju ne bi mogli da nas ugroze ni Albanci ni Hrvati.

Ambasador Čepurin: Rusija je ogorčena grubom provokacijom Prištine!

Kaže da bi on povlačio hladnokrve poteze i da zatražio prema Rezoluciji 1244 povratak dela vojske i policije.

On je upozorio da bi ovo što se sada desilo sada na KiM lako moglo da se desi i po pitanju Brčkog od strane hrvatskih jedinica, ali i da su Hrvati pre nekoliko godina uvežbavali četiri brigade kako bi mogle da upadnu u Srbiju.

(Skandalozno.rs/izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "ŠEŠELJ POVODOM HAPŠENJA ĐURIĆA: Ovo je planirano sa ciljem da se ponizi Srbija i da se suzbije Vučićev autoritet"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.