SKANDALOZNO: Evroliga kaznila Zvezdu zbog nereda u kom je ubijen njen navijač!?

zvezda

Šokirala je odluka Evrolige da kazni crveno-bele jednom utakmicom bez prisustva publike, dok je Glatasaraj dobio samo tri meča iza zatvorenih vrata

Šokantna, skandalozna i neverovatna odluka Evrolige povodom incidenata uoči meča između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu, kada su domaći navijači ubili pristalicu beogradskog kluba Marka Ivkovića.

Foto: Telegraf/LG G3

Čelni ljudi elitnog evropskog takmičenja su tursku ekipu kaznili sa tri meča bez prisustva publike na domaćem terenu, a novčano sa 100.000 evra. Evo saopštenja koje se nalazi na zvaničnom sajtu Evrolige.

– Disciplinski sudija Evrolige kažnjava Galatasaraj sa tri utakmice na domaćem terenu bez prisustva publike uz dodatnu kaznu od 100.000evra zbog incidenata koje su prouzrokovali njeni navijači i loše organizovanog meča i slabo preduzetih mera obezbeđenja na meču protiv Crvene zvezde.

Foto: Facebook/Ultras World

-Disciplinski sudija takođe kažnjava i Crvenu zvezdu sa jednom utakmicom bez prisustva publike uz novčanu kaznu od 50.000 evra zbog ponašanja njenih fanova i loše organizacije na meču protiv Galatasaraja u Istanbulu – navodi se u saopštenju.

Oba kluba imaju pravo žalbe na ovu odluku u roku od 10 dana od primanja rešenja o kazni.

Tako bi na ovaj način trebalo Zvezda da meč protiv Laboral Kuće u poslednjem kolu igra iza zatvorenih vrata.

Foto: Marko Todorović

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "SKANDALOZNO: Evroliga kaznila Zvezdu zbog nereda u kom je ubijen njen navijač!?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.