Skandalozno: Vozač autobusa na liniji 56 pretukao devojku! – VIDEO

Incident

foto: printscreen

Svakodnevne gužve u gradskom prevozu izazivaju sve veću nervozu građana, koja ponekad eskalira i u fizički obračun, kao što se to desilo danas na liniji 56.

Na stanici ove linije gradskog prevoza na Petlovom brdu, najpre je došlo do oštre rasprave između nervozne devojke koja je, po svemu sudeći, kasnila na posao zbog retkih autobusa, i vozača. Svađa je zatim prerasla u fizički obračun, u kom je, prema izjavama svedoka sa društvenih mreža, deblji kraj izvukla devojka.

[adsenseyu5]

Ona se najpre požalila vozaču i pitala ga zašto nije bilo prethodnih pet autobusa, a onda je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač ju je međutim ignorisao, uzeo svoju šolju kafe i izašao iz autobusa, govoreći da neće da vozi, uz usputne grube psovke. Takvo ponašanje je još više iznerviralo devojku, koja je, vidno uznemirena, takođe počela da ga vređa i psuje.

On se tada vraća u autobus, hvata je obema rukama i izbacuje iz vozila, a zatim je obara na beton i počinje da udara pesnicama po telu. Devojka je plakala i molila da je ostavi na miru, a niko do putnika iz punog autobusa nije prišao u njenu zaštitu, osim jedne žene i jednog mladića.

[adsenseyu1]

Ovo je još jedan od incidenata koji se često dešavaju u gradskom prevozu, a snimak početka sukoba koji je objavljen na fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pogledajte ovde:

Nasilje u prevozu

ZAMOLILA BIH VAS DA OSTANEM ANONIMNA…Autobuska linija 56 stanica na Petlovom brdu.Vozac autobusa 56 je na ocigled PUNOG AUTOBUSA PRETUKAO ovu devojku.Devojka se zalila vozacu zasto kasni autobus i zasto nije bilo prethodnih 5 polazaka,kada je zatrazila br na koji moze da se zali on je uzeo svoju solju kafe i rekao joj da nece da vozi (usputne psovke:sisaj mi kurac,jebem ti mamu,sta te boli kurac sto kasni) itd..Devojka vidno uznemirena pocinje rasparavu sa njim…Od je hvata obema rukama i izbacuje iz autobusa obara je na beton i pocinje da je udara pesnicama po telu ,hvata je za kaput,podize i tu se nastavlja njihova tuca…Devojka je plakala i govorila mu da je ostavi na miru…Pun autobus je stajao i gledao scenu a samo sam ja i jedan decko pritrcali i stali u njenu zastitu…Zato i nisam mogla da vam posaljem snimak tuce vec samo svadje…Dokle ide bahatost vozaca GSP-a i da li su putnici i putnice osim placanja Bus-plusa duzni i da dobiju batine od ovakvih siledzija,pre nego udju u autobus? SALJEM VAM SNIMAK VOZACA PA AKO ZELITE OBJAVITE…

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on уторак 31. октобар 2017.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Skandalozno: Vozač autobusa na liniji 56 pretukao devojku! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.