SNAJPERISTA DEJAN BERIĆ NAPUŠTA DONBAS: Evo šta je razlog

snajperista

Foto: Fejsbuk

Srpski snajperista Dejan Berić, dobrovoljac u armiji DNR-a, saopštio je danas da napušta Donbas. On je objasnio da se zbog posledica ranjavanja njegovo zdravstveno stanje pogoršalo i da mora na lečenje.

– Nažalost situacija je takva da moram ići na dugo i ozbiljno lečenje. Poslednje ranjavanje u martu, zajedno sa svim ostalim, je dovelo do ozbiljnih posledica. Više sam problema sam napravio time što se nisam lečio do kraja nego, ludak, kada god zapuca uzimao sam pušku u ruke i sa momcima išao na front. Dan počinjem i završavam sa jakim lekovima protiv bolova, a oni pomažu protiv bolova, a drugo rasturaju. Nikako ne možemo rešiti problem bubrega i želuca, najverovatnije ću morati i na operaciju. Imao sam samo dva rešenja: ili da odem da se lečim ili da dugo i polako umirem. Kako rekoše moji komandiri, dao sam više nego dovoljno tako da sam rešio da napustim Donbas i posvetim se sebi – napisao je jutros Berić na svom Fejsbuk profilu.

On kaže da iza njega u Donbasu ostaju dobro obučeni snajperisti i prava armija koja je nastala od pokreta otopra.

Hašim Tači: Sastanak sa Vučićem je bio teži nego što se može opisati

– Imamo pravog predsednika koji će ako zatreba sam sa oružjem u rukama braniti Republiku i apsolutno sam uveren postaviti granice tamo gde trebaju da budu. Sve što odnosim odavde to su lepa sećanja na prijatelje, na dobre ljude sa Donbasa i orden Republike koji sam dobio od predsednika Zaharčenka. Ja sam zadovoljan tim i uveren sam da je nešto ostalo iza mene. Ako ništo barem sam sa ostalim našim Srbima ovde i jednim našim Mađarom osvetlao obraz Srbije pred ruskim narodom – rekao je Berić.

(Skandalozno.rs/Izvor: Pravda)

Budite prvi sa komentarom na članku "SNAJPERISTA DEJAN BERIĆ NAPUŠTA DONBAS: Evo šta je razlog"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.