Šok na OLIMPIJSKIM IGRAMA: U blizini cilja trkačke staze u Rio de Žaneiru odjeknula EKSPLOZIJA!

Incident

foto: Reuters

U blizini cilja trkačke staze u Rio de Žaneiru odjeknula je eksplozija, a na terenu se nalazi i tim za demontiranje bombi.

Iako nema preciznijih detalja, prema prvim informacijama policija je opkolila taj deo grada.

[adsenseyu1]

Strani mediji prenose da je pronađen sumnjivi paket i da je policija najverovatnije morala da izvede kontrolisanu eksploziju.

Rojters javlja da policijska jedinica za demontaže bombi radi iza tribine za novinare i da policija polako patrolira tim područjem.

[adsenseyu1]

Prema rečima očevidaca, među posetiocima nema povređenih niti panike.

Kako prenosi RT, proteklih dana specijalci su izveli nekoliko kontrolisanih eksplozija jer su viđene sumnjive torbe bez nadzora.

Biciklistička staza je inače duga 237 kilometara i prostire se uz obalu od poluostrva Pontal do luke Kopakabana. Danas se održala trka u kojoj su učestvovala 144 takmičara, a hiljade ljudi je pratilo ovaj događaj.

Kako se navodi, tokom trke čula se eksplozija o čemu su mnogi posetioci izvestili na društvenim mrežama. Uprkos svemu, trka nije prekinuta niti je promenjena njena ruta.

(Skandalozno.rs, Izvor: RT/Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Šok na OLIMPIJSKIM IGRAMA: U blizini cilja trkačke staze u Rio de Žaneiru odjeknula EKSPLOZIJA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.