Sonja Biserko i Haradinaj zajednički ZAHTEVAJU JEDNU STVAR, Srbija NIKADA NEĆE PRISTATI na to

Intervju

Ramuš Haradinaj – foto: Tanjug/AP/ Visar Kryeziu

Predsednica Helsinškog odbora u Srbiji Sonja Biserko otvoreno je u Prištini podržala premijera lažne države Ramuša Haradinaja i sa njim dogovorila strategiju kojom treba da prisile Beograd da prizna nezavisnost takozvanog Kosova!?

Biserkova se zajedno sa izvršnom direktorkom ove nevladine organizacije Izabelom Kisić u utorak u Prištini sastala sa Haradinajem, a tema sastanka, kako saznajemo, bila je kako da Srbe na Kosovu ubede da je promena granica loše rešenje za njih.

– Biserkova i Kisićeva su spremne da sarađuju sa prištinskim institucijama, kojima su ponudile pomoć za lobiranje u zemljama koje nisu priznale Kosovo. Njih dve su Haradinaju obećale i pomoć u demotivaciji Srba na Kosovu. Saradnici Helsinškog odbora mesecima su boravili na Kosovu i ubeđivali Srbe da promena granica na Kosovu nije dobro rešenje. Drugim rečima, Biserkova i njeni saradnici zalažu se za celovito i nezavisno Kosovo – objašnjava osoba upoznata sa dešavanjem.

Hrvatski istoričar održao lekciju: Idioti, Srbi su 2 puta oslobađali Dalmaciju, a vi ih bacate u more

I dok se Biserkova i Kisićeva nisu oglašavale posle sastanka, Haradinaj je rekao da je bilo reči o položaju manjina na Kosovu.

– Kosovo ima najnapredniji Ustav u pogledu manjinskih prava. Ostvarili smo značajan napredak ka demokratiji – kratko je kazao Haradinaj

(Skandalozno.rs/izvor: Intermagazin.rs)

2 komentara na "Sonja Biserko i Haradinaj zajednički ZAHTEVAJU JEDNU STVAR, Srbija NIKADA NEĆE PRISTATI na to"

  1. Sonju treba vratiti u rodni kraj, pa nek tamo razvija demokratiju

  2. Миша Јовановић | 15. фебруара 2019. u 05:50 | Одговори

    Треба је протерати из Србије и одузети јој држављанство.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.